patience spelen
Patience competitie
Dit is mijn site Geschreven door patience op 23 maart 2010 – 10:40

Voor iedereen die mee wil spelen aan een patience competitie is er tegenwoordig de mogelijkheid om dat bij Win52 online te doen. Je speelt dan tegen anderen patience om prijzen.

De te winnen prijzen staan op de website van Win52 , de prijzen geven het patience spelen net even dat extra beetje spanning. In de patience competitie doen mensen vanuit de hele Benelux mee en het is altijd spannend wie er nu weer gaat winnen.

Meedoen aan deze spannende patience competitie is makkelijk je hoeft alleen maar een account aan te maken bij Win52 en dan patience credits bestellen via de telefoon. Vervolgens ontvang je de credits op je Win52 account wannaar het patience spelen voor echt geld kan beginnen. Wie veel patience spelletjes weet te winnen komt vanzelf in de topscorer lijst van deze patience competitie.

Eigenlijk is de patience competitie van Win52 hetzelfde als een patience toernooi de winnaars gaan er iedere week vandoor met fantastische prijzen die voor iedereen te winnen zijn. Ben je goed in patience speel dan mee in de grootste online patience competitie van de Benelux en ding mee naar de prijzen die op de website staan van Win52.