patience spelen
Patience regels
Dit is mijn site Geschreven door patience op 5 maart 2010 – 13:51

Voor iedereen die nog niet weet hoe patience gespeeld moet worden heeft onlinepatience de patience spelregels duidelijk uitgelegd.

Patience is een kaartspel dat door 1 persoon gespeeld wordt. Patience is een Frans woord en betekend eigenlijk geduld. Via de patience spelregels pagina kunt u ook nog andere informatie opvragen over dit fantastische kaartspel. Ook zijn de beste online patience aanbieders voor u geselecteerd en kunnen er leuke prijzen gewonnen worden met het spelen van online patience. Wij wensen u heel veel speel plezier met het spelen van Patience. Ook zal onlinepatience in de toekomst van alle patience varianten de spelregels gaan weergeven.
Momenteel vind u dus alleen de spelregels van klassiek patience wat direct ook de meest gespeelde patience variant is.