patience spelen
Online patience toernooien spelen
Dit is mijn site Geschreven door patience op 20 oktober 2010 – 19:33

Het is sinds kort ook mogelijk om online patience toernooien te spelen. Door op de spelen button te klikken wordt je doorverbonden naar het patience/solitaire menu waar je in het toernooien overzicht kan kijken wanneer er een toernooi is.

Voor wie goed is in Patience/solitaire is dit een uitgewezen mogelijkheid om te bewijzen tegenover anderen dat je een goede speler bent. Het doel in dit leuke kaartspel is om de 52 kaarten binnen de aangegeven tijd op de vier kaartenstapels te leggen. Een speler kan kaarten oppakken door er op te klikken met de muis. Het is alleen mogelijk om de bovenste kaarten te pakken. Dezelfde kaarten kunnen tegen puntenaftrek weer teruggelegd worden op de stapel. De redactie van onlinepatience wenst iedereen veel goede resultaten in de patience toernooien.