Gratis patience

patience spelen
Patience spelen


Gratis patience spelen? Dat is mogelijk! Je hoeft niet over te gaan tot een storting, om patience te kunnen spelen. Nee hoor. Stargames biedt jou de kans om gratis patience te spelen, zonder daarbij verbonden te zijn aan overige verplichtingen. Dat is voor jou de ideale kans om ervaring op te doen, voordat je eventueel wel zou willen overgaan tot een storting.

Meld je nu gratis aan

Spelregels

Er bevinden zich zeven neergelegde kaartenstapels op tafel. De overige kaarten liggen omgekeerd in het talon, behalve de open kaart. De speler moet de zeven kaartenstapels afbouwen (bijvoorbeeld: ‘7 – 6 – 5 – 4 – 3 – 2 – A’). Indien hij daarin slaagt, is de ‘patience’ opgegaan.

Het is aan de gratis patience speler om de 52 kaarten op de vier kaartenstapels te leggen, binnen een vooraf bepaalde tijdsperiode. Er moet dus niet enkel rekening worden gehouden met de techniek. Ook de tijdsduur is van belang. Het is de bedoeling om tijdens het spel patience de kaarten één voor één op de juiste plaats te leggen. Enkel met de bovenste kaart kan worden gespeeld. Het gratis patience spel kan niet worden vervolledigd, als de speler voor de bovenste kaart geen bestemming heeft gevonden. Slaagt hij er wel in om alle kaarten op een juiste manier neer te leggen, staat hij meteen een stapje dichter bij een succesvolle beëindiging van het spel.

Het is met behulp van de linkermuisknop dat de patience speler de kaarten moet neerleggen, op het speelveld of op de doelstapels. Het is daarbij steeds van belang dat de kaarten tijdens het spel patience in een aflopende volgorde komen te liggen, ook wat betreft kleuren (bijvoorbeeld: eerst zwart – dan rood – vervolgens zwart – opnieuw rood – …).

Waar gratis patience spelen

Waar kan jij terecht om gratis patience te spelen? Op Stargames.com! Waarom Stargames, zal je jezelf misschien afvragen? Omdat deze groep rekening houdt met de wensen van haar spelers. Zo worden er met regelmaat nieuwe, ontzettend leuke spellen toegevoegd en is de keuze zeer groot. Er is werkelijk voor ieder wat wils. Kaart-, arcade-, sport-, bord-, casino, bingo-, of pokerspellen? Allemaal te vinden op Stargames.com!

Interessant is dat je gratis patience kunt spelen, maar ook nadien kunt beslissen om over te gaan tot een storting. Doe je dus eerst graag wat ervaring op, wat we volkomen begrijpen, krijg jij daartoe de kans! Als je er in een later stadium van overtuigd bent dat jij klaar bent om patience voor echt geld te spelen, verricht je eenvoudigweg een storting en kan je onmiddellijk patience beginnen te spelen. Leuk, toch?

Zonder download, snel en veilig beginnen

De software van Stargames werd met zorg samengesteld. We willen het jou als (gratis) patience speler zo comfortabel mogelijk maken. Daarom dat we je er graag van verzekeren dat een download op Stargames.com op een snelle en veilige manier gebeurt. Dat maakt het jou meteen stukken gemakkelijker. Je hoeft jezelf om niets meer te bekommeren, met uitzondering van het gratis patience spel dat je zult spelen. Join the club!

Waarom online spelen

Speel je gratis patience, krijg je de kans om ervaring op te doen voordat je daadwerkelijk voor echt geld gaat spelen. Dat is interessant, omdat hierdoor je winstkansen gevoelig stijgen. Hoezo? Doordat je sterker en sterker wordt in dit spel, geraak je meer vertrouwd met de techniek. Daardoor ben je in staat om je patience tegenstanders van de mat te vegen! Ga jij de uitdaging aan? Dan zien we je graag op Stargames.com!

Bezoek nu Stargames.com, registreer je en download onmiddellijk het aangeboden patience spel. Profiteer van de voordelige promoties waar je recht op hebt… en laat zien wat je kunt!