Online patience toernooien spelen
Dit is mijn site Geschreven door patience op 20 oktober 2010 – 19:33

Het is sinds kort ook mogelijk om online patience toernooien te spelen. Door op de spelen button te klikken wordt je doorverbonden naar het patience/solitaire menu waar je in het toernooien overzicht kan kijken wanneer er een toernooi is.

Voor wie goed is in Patience/solitaire is dit een uitgewezen mogelijkheid om te bewijzen tegenover anderen dat je een goede speler bent. Het doel in dit leuke kaartspel is om de 52 kaarten binnen de aangegeven tijd op de vier kaartenstapels te leggen. Een speler kan kaarten oppakken door er op te klikken met de muis. Het is alleen mogelijk om de bovenste kaarten te pakken. Dezelfde kaarten kunnen tegen puntenaftrek weer teruggelegd worden op de stapel. De redactie van onlinepatience wenst iedereen veel goede resultaten in de patience toernooien.

Meer »Poker Patience spelen
Dit is mijn site Geschreven door patience op 10 mei 2010 – 14:02

Tegenwoordig kan er ook het patiencespel pokerpatience gespeeld worden. In het spel pokerpatience moet je de beste poker handen maken horizontaal,verticaal en diagonaal. Naast pokerpatience zijn er op deze website nog veel meer leuke patience spellen te spelen die allemaal met duidelijke uitleg beschreven worden.

Pokerpatience is een vrij neiuw spel en een aantal jaren geleden toen poker nog in de kinderschoenen stond ontworpen. De redactie van onlinepatience wenst iedereen in ieder geval veel plezier bij het spelen van pokerpatience.

Meer »Spider Patience
Dit is mijn site Geschreven door patience op 8 mei 2010 – 17:40

Spider Patience wordt ook wel genoemd en is het meest gespeelde patiencespel na gewoon patience.

Via de link Solitaire Spider vind je alle uitgekomen solitaire spider spellen die online te spelen zijn. Regelmatig verschijnen daar de nieuwste spider spellen met review. Hier op onlinepatience vind je ook allemaal verschillende recensies van leuke patience of solitaire spellen zodat je altijd een overzicht bij de hand hebt als je online patience wil spelen. Wij wensen iedereen veel plezier bij het spelen van Spider Patience.

Meer »Vriendenlinks van onlinepatience
Dit is mijn site Geschreven door patience op 5 mei 2010 – 16:18

Hier vind je een overzicht van linkpartners van deze patience website. Heb jij een eigen patience gerelateerde website dan kun je een linkaanvraag indienen in het reactieformulier.

Solitaire spelletje

Meer »Patience downloaden
Dit is mijn site Geschreven door patience op 3 mei 2010 – 12:15

Wij hebben voor diegene die patience wil downloaden alle mogelijkheden op een rijtje gezet. Zo zijn er op internet allemaal verschillende patience varianten beschikbaar die gratis te downloaden zijn.Hieronder zijn 10 verschillende links met nieuwe en populaire patience spellen.

Klik hier voor gratis patience spelen tegen andere spelers!

Patience 2.3
Aaros Magic Solitaire
Solitaire Games of Skill
nFreecell
Freecell 1.0
Top Solitaire
nKlondike 1.0
MazeKing
FreeNumCell 1.0
Fours 1.0

Al deze patience spellen zijn nieuw en zo gratis te downloaden. Wij wensen iedereen veel succes met het downloaden en veel plezier met het spelen van deze patience spellen.

Meer »Solitaire Spider
Dit is mijn site Geschreven door patience op 29 maart 2010 – 18:26

Via de link Solitaire Spider vind je allemaal leuke Solitaire Spider spellen die gratis online gespeeld kunnen worden. De website Solitaire-spider.nl is helemaal gespecialiseerd in alle Solitaire Spider varianten die online gespeeld kunnen worden. Hier op deze website zijn ook nog allemaal Solitaire spellen recensies te vinden voor het spelen van online solitaire.Onlinepatience wens iedereen heel veel speelplezier met het spelen van deze leuke Solitaire Spider spellen.

Meer »Gratis patience spelletjes spelen
Dit is mijn site Geschreven door patience op 23 maart 2010 – 11:18

Hier op onlinepatience informeren wij de bezoeker over alle soorten patience spelletjes die gratis online te spelen zijn. Zo kun jij patience oefenen en steeds beter worden in patience. Wist je dat je patience ook voor echt geld kunt spelen ?

Bij Win 52 gaat patience spelen voor echt geld makkelijk en snel. Na het openen van een Win 52 account kun je direct patience gaan oefenen voor de fun maar ook door via een telefoon credits te kopen kan je patience spelen voor echt geld. Verder zijn op deze patience site allemaal leuke patience spelletjes te spelen die zo gratis zonder download te spelen zijn. De redactie van onlinepatience hoort graag als er een patience spelletje nog niet hier op de website vermeld staat, wij willen immers de grootste patience spellen site worden waar echt alles over dit populaire kaartspel te vinden is. Voor mensen die de patience spelregels nog niet kennen is er hier op de site nog een uitgebreide uitleg van de patience spelregels. Na het lezen van deze spelregels kan het patience spelen beginnen. De spelletjes die worden aangeboden zijn allemaal verschillende patience spellen zo kan iedereen op speelse wijze leren wat patience inhoud.

Meer »Patience competitie
Dit is mijn site Geschreven door patience op 23 maart 2010 – 10:40

Voor iedereen die mee wil spelen aan een patience competitie is er tegenwoordig de mogelijkheid om dat bij Win52 online te doen. Je speelt dan tegen anderen patience om prijzen.

De te winnen prijzen staan op de website van Win52 , de prijzen geven het patience spelen net even dat extra beetje spanning. In de patience competitie doen mensen vanuit de hele Benelux mee en het is altijd spannend wie er nu weer gaat winnen.

Meedoen aan deze spannende patience competitie is makkelijk je hoeft alleen maar een account aan te maken bij Win52 en dan patience credits bestellen via de telefoon. Vervolgens ontvang je de credits op je Win52 account wannaar het patience spelen voor echt geld kan beginnen. Wie veel patience spelletjes weet te winnen komt vanzelf in de topscorer lijst van deze patience competitie.

Eigenlijk is de patience competitie van Win52 hetzelfde als een patience toernooi de winnaars gaan er iedere week vandoor met fantastische prijzen die voor iedereen te winnen zijn. Ben je goed in patience speel dan mee in de grootste online patience competitie van de Benelux en ding mee naar de prijzen die op de website staan van Win52.

Meer »Tarantula Patience
Dit is mijn site Geschreven door patience op 13 maart 2010 – 13:39

Tarantula patience spelen

Meer »Klondike Solitaire
Dit is mijn site Geschreven door patience op 9 maart 2010 – 21:55

Klondike Solitaire

Klondike solitaire, de goude oude solitaire variant! De Klondike variant is het enorm bekende spel die ook wel gerelateerd word aan Demon Patience. Het zal ja waarschijnlijk verbazen, maar het spel is verbluffend goed. Het zal gevoelens van het wilde westen oproepen en ja hart zal waarschijnlijk sneller gaan kloppen. Echt een aanrader van onze kant, deze solitaire variant krijgt van ons een 10/10!

Meer »Demon Patience
Dit is mijn site Geschreven door patience op 8 maart 2010 – 23:17

Crazy Quilt Solitaire

Gratis online demon patience spelen. Demon Patience is een welbekende solitaire game die gerelateerd is aan Klondike. Voor de kaarten kunnen kleuren gekozen worden. De moeilijkheid van wordt bepaald door de Demon die een reserve heeft van 13 kaarten.

Meer »Crazy Quilt Solitaire
Dit is mijn site Geschreven door patience op 7 maart 2010 – 20:48

Crazy Quilt Solitaire

Crazy Quilt Solitaire is een van de vele leuke Solitaire varianten die op onlinepatience te spelen zijn. Het woord Crazy zegt al genoeg dit is echt een te gekke Solitaire variant. Je dient eerst een Quilt edge te hebben om kaarten te mogen spelen. Er wordt tijdens het spel aangegeven waar je je kaarten kunt plaatsen dit om verwarring te voorkomen. Wij van onlinepatience wensen je heel veel spelplezier tijdens het spelen van deze gratis solitaire variant : Crazy Quilt Solitaire.

Meer »Solitaire 2 spelen
Dit is mijn site Geschreven door patience op 7 maart 2010 – 20:11

Solitaire 2 spelen

Via hier kan gratis de Solitaire variant Solitaire gespeeld worden. Door op de button te klikken wordt je direct doorverwezen naar de gratis versie van solitaire 2. Solitaire 2 heeft diverse opties zo kan er gekozen worden in welke kleuren Solitaire 2 gespeeld gaat worden. Ook is er de mogelijkheid om te kiezen met welke kaarten je Solitaire 2 gaat spelen. Verder kun je de top winnaars bekijken van spelers die solitaire 2 gespeeld hebben, en uiteraard de topscores van Solitaire 2 spelers. Wij van online patience wensen je veel gratis speel plezier met deze Solitaire variant.

Meer »Gratis Patience
Dit is mijn site Geschreven door patience op 7 maart 2010 – 12:57

Gratis Patience spelen kan op vele manieren zowel online als offline. Via deze gratis patience website bieden wij u de mogelijkheid om online gratis patience te spelen. Door op de patience banner te klikken komt u direct op de grootste online patience aanbieder Win52. Vanaf Win52 kunt u direct beginnen met het spelen van gratis patience.

Naast gratispatience kan er bij Win52 ook patience gespeeld worden voor echt geld u kunt dan ook leuke prijzen winnen. Ook offline kan er gratis patience gespeeld worden dit kan via de computer software van Windows en Vista. Patience wordt namelijk al jaren gratis bijgeleverd in de software van Windows en Vista. Uiteraard kunt u ook gratis patience spelen met echte kaarten u moet dan wel zelf de kaarten schudden en delen. Wij van onlinepatience bieden de patience speler de unieke mogelijkheid om inbreng te geven over alle gratis patience mogelijkheden. Heeft u een leuke website of ander leuk idee over gratis patience dan horen wij dat graag en zullen de patience gratis mogelijkheid dan zo spoedig mogelijk hier op de website plaatsen.

Ook horen wij graag tips over het kaartspel patience en uiteraard de bevindingen van de gratis patience software van Win52. Wij wensen u heel veel plezier met gratis patience te spelen. Als er nog vragen over gratis patience mogelijkheden zijn laat het ons weten.

Meer »Patience regels
Dit is mijn site Geschreven door patience op 5 maart 2010 – 13:51

Voor iedereen die nog niet weet hoe patience gespeeld moet worden heeft onlinepatience de patience spelregels duidelijk uitgelegd.

Patience is een kaartspel dat door 1 persoon gespeeld wordt. Patience is een Frans woord en betekend eigenlijk geduld. Via de patience spelregels pagina kunt u ook nog andere informatie opvragen over dit fantastische kaartspel. Ook zijn de beste online patience aanbieders voor u geselecteerd en kunnen er leuke prijzen gewonnen worden met het spelen van online patience. Wij wensen u heel veel speel plezier met het spelen van Patience. Ook zal onlinepatience in de toekomst van alle patience varianten de spelregels gaan weergeven.
Momenteel vind u dus alleen de spelregels van klassiek patience wat direct ook de meest gespeelde patience variant is.

Meer »Patience spelregels
Dit is mijn site Geschreven door patience op 4 maart 2010 – 20:57

Patience is een klassiek kaartspel dat door 1 persoon gespeeld wordt. Het is met patience de bedoeling om kaarten te verzamelen in reeksen van afwisselende zwarte en rode kaarten van aas naar heer.

Het woord patience komt uit de Franse taal en betekent ´geduld´ zo weet u direct dat u met patience geduld moet hebben voordat u wint. Patience wordt is een aantal landen ook wel solitaire genoemt. Solitaire staat voor ´alleen´ omdat het een spel voor 1 persoon is.

De kaarten worden geschud en zo is het aan de speler om deze in goede volgorde te gaan leggen. Soms zal het lukken en soms zal dit niet lukken. Patience is in weze een spel met geluk maar zeker ook een hoop skill.

Online patience spelen en dan geldprijzen winnen wat het online patience spelen weer extra spannend maakt.
Patience is ook wel bekend van het pc´s. Patience wordt namelijk al jaren gratis bij pc software aangeboden.

Meer »Prijzen winnen met online patience
Dit is mijn site Geschreven door patience op 4 maart 2010 – 20:54

online patience

Bij de online patience kamer van Win52 kan iedere speler die voor geld patience speelt grandioze prijzen winnen. Voor iedere snelste en beste patience speler wachten er leuke prijzen zoals :

SAMSUNG stereo LCD-breedbeeld televisie,XBOX 360 Premium Edition,TOMTOM ONE Benelux,SONY PlayStation Portable,TomTom ONE navigatiesysteem,Philips MP3 speler of een draagbare CD-speler met MP3. Om kans te kunnen maken op een van deze geweldige prijzen kunt u credits om patience online te spelen opwaarderen via de telefoon. Onlinepatience wens u heel veel succes net het online patience spelen bij Win52

Meer »Online Patience spelen op het web
Dit is mijn site Geschreven door patience op 4 maart 2010 – 18:09

Tegenwoordig kan iedereen op het web kiezen uit vele soorten onlinepatience aanbieders waar patience via het internet gespeeld kan worden. Wij van onlinepatience hebben de beste online patience aanbieders voor u geselecteerd. Allereerst bevelen wij u Win52 aan die veruit het meest populaire online patience platform in Nederland is.

Win52 is geheel Nederlandstalig en op de website van Win52 komt u er al snel achter welke prijzen u allemaal kan winnen bij Nederlands grootste patience platform. Patience spelen voor echt geld is makkelijk en snel u kan namelijk via de telefoon krediet opwaarderen en de winst direct uit laten betalen naar u bankrekening. Ook ziet u op de site van Win52 een lijst met scores van andere patience spelers zo kunt u inschatten hoeveel spelletjes patience u moet spelen om in de prijzen te vallen. Zodra onlinepatience in meerdere talen beschikbaar is zal deze website per taal het beste online patience platform voor u selecteren. Voor Nederlanders raden wij u uiteraard Win52 aan wat de grote marktleider is op het gebied van patience in Nederland.

Meer »Het kaartspel Patience
Dit is mijn site Geschreven door patience op 4 maart 2010 – 12:27

Patience is een kaartspel wat door één persoon gespeeld kan worden. Patience is van origine een Frans woord wat in het Frans “geduld” betekend. Het zal dus noodzakelijk zijn om geduld te hebben om prijzen te kunnen winnen met patience. Meestal lukt het niet om een patiencespel uit te spelen. In de Engelse taal wordt Patience ook gewoon als Patience uitgesproken al wordt het in het Amerikaans ook wel Solitaire genoemd. Solitaire staat voor alleen. Patience is dus echt een kaartspel voor één persoon.

Ieder patiencespel worden de kaarten geschud zodat ieder spel uniek is, een spel duurt todat de patiencespeler volgens de spelregels niet meer verder kan of todat het patiencespel uitgespeeld is.
Bij patience is geheugen een erg belangrijke kwaliteit omdat het erg handig is om te weten welke kaarten al gespeeld zijn of niet.

Iedereen kent patience natuurlijk ook wel van de windows pakketten waar patience gratis standaard is bijgeleverd. Ook zijn er meerdere patience varianten die tegenwoordig meegeleverd worden op de computer namelijk : Spider Solitaire en Freecell. In Vista zien de patience varianten er stukken beter uit en zijn er meer mogelijkheden.

Het is niet helemaal bekend waar Patience vandaan komt maar men vermoed uit Frankrijk omdat de woorden officieel uit Frankrijk komen. Zo zou Napoleon ook al patience gespeeld hebben en zijn er zelfs patience varianten naar hem vernoemt. Op Onlinepatience kunt u in ieder geval informatie vinden over iedere soort patience variant.

Meer »Patience spelen
Dit is mijn site Geschreven door patience op 4 maart 2010 – 12:09

Via onlinepatience kunt u beginnen met patience te spelen. Patience spelen kan via deze website gratis of voor echt geld. Als u heel goed bent in patience dan is het zeer aantrekkelijk om te gaan spelen voor echt geld. U kunt zo patience credits opwaarderen via iedere telefoon.

U maakt dan kans op grandioze prijzen. Voordat u begint met patience te spelen voor geld kunt u het beste eerst flink oefenen in het echt of online. Er zijn op het web heel veel sites waar u zo online patience kunt oefenen dus zodra u patience onder de knie heeft kan u beginnen met het spelen voor echt geld. Voor iedereen die nieuws of leuke informatie over patience gevonden heeft biedt onlinepatience de mogelijkheid om het te melden bij de redactie van onlinepatience zo zal hierover spoedig een recensie over het patience nieuwtje verschijnen. De bekendste online patience website waar u patience kan spelen is Win52. Win52 is sinds jaren de grootste patience aanbieder waar u dit populaire kaartspel kan spelen. Het mooie van patience is dat u dit in u eentje kan spelen zo kan u op ieder moment van de dag direct beginnen met patience spelen.

Meer »